Auto-Rx logo

Bestill her!
 
 
Auto-Rx Banner
 
 


T-TEC Prosedyre:
Vi anbefaler T-TEC procedyren når du skal bytte automatgiroljen. Dette fordi den bytter ut 100% av den gamle, skitten oljen med ny og frisk olje. Dette er viktig, da vanlig avtapping fra automatkasser gjerne medfører at halvparten eller mer av oljen blir igjen i converter og kjølesystem, og den vil da blande seg med den nye som fylles på. T-TECsystemet kobles på kjølerørene til girkassen, og ny olje trykkes inn i det ene røret mens den gamle da kommer ut av det andre. Dette gjøres mens motoren går, og dermed "spyles" ny olje gjennom hele systemet slik at man byttet all gammel olje med ny.

En enkelt behandling:
Auto-Rx® løser opp forurensinger i girboksen mye lettere en i motoren. Dette fordi girboksen er et lukket system, uten de forbrenningsproduktene, den høye varmen og miljøet som er i en forbrenningsmotor. Det er derfor ikke nødvendig med mer enn en runde med rens av girbokser, mens motorer gjerne trenger 2 runder for å bli bra.

 

Test- og AnalyseRapporter for Auto-Rx®

Diverse tester og analyser er gjort av Auto-Rx® , både av profesjonelle og av kunder. Her er noen av dem, alle er beholdt i "originalstand", det vil si på engelsk.

paragraph line

 

 
 
 
   

Copyright 2002-2011. Auto-Rx Worldwide, Inc., Jacksonville Beach, FL USA. All rights reserved.
Site Design by WordPro