Auto-Rx logo

 
Bestill her!
 
   
Auto-Rx banner
 
 
 
 

Personvernpolicy

 

Arx.Co Hellberg / Auto-RX er forpliktet til å følge norske lover og regler, også når det gjelder personvern.

All informasjon som du oppgir når du kontakter oss er frivillig, og vi bruker bare den informasjonen som er nødvendig for å svare på henvendelser og ekspedring av eventuelle ordre. Ingen informasjon vil bli overgitt til 3. part, og alle nettransakjoner i forbindelse med kjøp skjer kryptert via PayPals systemer og/eller kundens egen nettbank. PayPals systemer gir heller ikke oss som forhandler tilgang til andre data enn navn, adresse, epostadresse og eventuelt andre opplysninger som man frivillig legger inn ved bestillinger.

Arx.Co Hellberg er et hobbyforetak med lav omsetning og få kunder, vi har derfor ikke noe kunderegister annet enn historikk som kan gjenskapes via e-postkommunikasjon og i PayPals systemer.

Arx.Co Hellberg / Auto-RX bruker ikke kundenes adresser til å sende ut reklame eller tilbud av noe slag uten at kunden selv ber om det. Vi kan dog kontakte eksisterende kunder hvis det gjelder viktig informasjon vedrørende ordre, endringer i bruksanvisninger etc som vi ikke får gitt på annet vis.

Tilbakemeldinger og uttalelser vedrørende  Auto-RX som legges ut på vårt forum eller som vi mottar på epost kan bli lagt ut på disse nettsidene, men aldri under fullt navn.

Disse nettsidene kan inneholde koblinger til andre offentlige nettsider, Arx.Co Hellberg står ikke ansvarlig for noe av innholdet i disse nettsidene. Vi kan ikke garantere at alle linkene alltid er aktive, kommentarer og meldinger om feil i disse linkene bes vennligs rapportert - se kontaktinfo. 
   

Copyright 2002-2011. Auto-Rx Worldwide, Inc., Jacksonville Beach, FL USA. All rights reserved.
Site Design by WordPro