Auto-Rx Logo

Bestill her!
 
 
Auto-Rx banner
 
 

Auto-Rx® i Dieselmotorer

Det er viktig å ikke overfylle veivhuset i dieselmotorer med olje, tilsett Auto-Rx® først, deretter oljen, sjekk peilepinnen underveis.

STEG 1 Tilsett Auto-Rx® sammen med ny olje og nytt oljefilter i mengde på 6% Auto-RX i forhold til oljemengden. Dette tilsvarer 1 hel flaske til max 6 liter olje. Fyll Auto-Rx® FØRST og deretter oljen, sjekk peilepinnen for å unngå overfylling.
STEG 2 Kjør bilen som vanlig i 500 mil
STEG 3 Tapp av den Auto-Rx®-blandete oljen, bytt oljefilter og fyll ny olje.
STEG 4 Kjør 500 mil og gjenta steg 3.
STEG 5 Du har nå fullført den anbefalte renseprosedyren for dieselmotorer. Vennligs les nedenstående angående valg av motorolje.

Valg av oljer for dieselmotorer

For best og raskest renseeffekt med Auto-Rx®, anbefales vanlig mineralolje. For små turbodiesler, slik som VW TDI motorer, er utvalget ganske begrenset. For eksempel finner man sjelden mineralsk 5w40 olje. Det beste er å bruke Auto-Rx® sammen med en a GRUPPe III olje.

Oljer i Gruppe 3 er de rimeligste "syntetiske" oljene, f.eks. Biltema syntetisk, Castrol Syntec og Felleskjøpets syntetiske oljer. (Se også "Valg av motorolje")

Følg bilprodusentens krav vedrørende kvalitet og viskositet, men unngå de dyre oljene i Gruppe 4, de billigste "syntetiske" oljene holder fint da kjørelengden er så kort under rensingen.

 
   

Copyright 2002-2011. Auto-Rx Worldwide, Inc., Jacksonville Beach, FL USA. All rights reserved.
Site Design by WordPro